Search
Close this search box.
Black Friday: 50% korting van 21 tot 27 november
Days
Hours
Minutes
Seconds

Herdenkingssieraad

Ons herdenkingssieraad is de perfecte manier om de overleden hond die zo dierbaar voor je was, altijd bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig staal, heeft het sieraad een diameter van 20mm en wordt het met laserprecisie gegraveerd met een foto van je overleden hond.

Met dit sieraad kun je je dierbare herinneringen aan je hond koesteren en tegelijkertijd een uniek en elegante accessoire dragen. Laat ons weten welke foto je graag op het sieraad wilt en wij zorgen ervoor dat het met zorg en aandacht voor detail wordt gepersonaliseerd. Het sieraad is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en goud.

Het herdenkingssieraad is niet alleen een manier om je dierbare hond te eren, maar het is ook een mooi cadeau voor iemand die een dier heeft verloren en op zoek is naar een manier om dierbare herinneringen te eren. Als je iemand kent die heeft afscheid moeten nemen van een dierbare hond, overweeg dan om hem of haar dit prachtige sieraad te geven als blijk van medeleven en steun.

Bestel nu en draag altijd een stukje van je dierbare hond bij je, waar je ook gaat. We beloven dat we met zorg en aandacht voor detail te werk gaan om ervoor te zorgen dat je een sieraad krijgt dat je met trots kunt dragen ter nagedachtenis aan je overleden hond.

Het bestellen van het sieraad is eenvoudig. Voeg het toe aan je winkelmandje en volg de stappen om het te betalen. Vergeet niet om ons de foto te sturen die je op het sieraad wilt laten graveren. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van een foto, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zodra je bestelling is geplaatst, gaan we meteen aan de slag om je sieraad te maken. We zullen de foto die je ons hebt gestuurd scannen en aanpassen zodat hij goed op het sieraad past. Daarna zullen we het sieraad met de laser graveren en het afwerken met een hoogglanslaag om ervoor te zorgen dat het er mooi uitziet en lang meegaat.

Zodra het sieraad klaar is, sturen we het naar je op. We verzenden naar alle landen en bieden verschillende verzendopties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Omdat wij het sieraad zelf maken leveren wij altijd snel. Normaal gesproken binnen 3 werkdagen.

We hopen dat je van je herdenkingssieraad zult genieten en dat het je helpt om je dierbare hond te blijven herinneren. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen graag met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je een sieraad krijgt dat je met trots kunt dragen ter nagedachtenis aan je dierbare hond.

5 redenen om een herdenkingssieraad te kopen

  • Het sieraad is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een diameter van 20mm, wat betekent dat het stevig en duurzaam is.
  • Het sieraad wordt met laserprecisie gegraveerd met een foto van de overleden hond, zodat het persoonlijk en uniek is.
  • Het sieraad is verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en goud, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je stijl past.
  • Het sieraad is niet alleen een manier om de overleden hond te eren, maar het is ook een mooi cadeau voor iemand die een dier heeft verloren en op zoek is naar een manier om dierbare herinneringen te eren.
  • We verzenden naar alle landen en bieden verschillende verzendopties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Als je het sieraad snel wilt ontvangen, kun je kiezen voor de expressverzending.