Zoek
Sluit dit zoekvak.
Black Friday: 50% korting van 21 tot 27 november
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Askettingen – Bewaar dierbare herinneringen dichtbij uw hart

Een tijdloos aandenken voor uw geliefden

Over Askettingen:

Een asketting is meer dan een sieraad; het is een persoonlijk en intiem stuk waarmee u een speciale herinnering aan een dierbare bij u draagt. Onze collectie biedt diverse stijlen en ontwerpen voor elk individu.

Hoe het werkt:

 1. Kies uw ketting: Blader door onze collectie en selecteer uw favoriete design.
 2. Vul zelf de ketting: Onze askettingen zijn ontworpen zodat u eenvoudig en respectvol zelf de as van uw geliefde kunt toevoegen.
 3. Draag met liefde: Draag de herinnering aan uw dierbare altijd bij u.

Veelgestelde vragen:

Hoe voeg ik de as toe?
Elke ketting wordt geleverd met instructies voor het veilig en respectvol toevoegen van de as.

Zijn de kettingen veilig voor de as?
Ja, onze kettingen zijn speciaal ontworpen om de as veilig te bewaren.

Wat is de levertijd?
Binnen 2-3 dagen na uw bestelling.

Instructies voor het plaatsen van as in uw asketting:

Benodigdheden:

 • De asketting
 • Een klein trechtertje of opgerold papier om een trechter te vormen
 • Een pincet of tandenstoker
 • As van uw dierbare
 • Een zachte doek
 • Eventueel een klein beetje sterke lijm (bijvoorbeeld secondelijm) als de hanger een schroefdop heeft

Stappen:

 1. Voorbereiding:

  • Zorg ervoor dat u een rustige, schone en goed verlichte werkplek heeft.
  • Leg een zachte doek neer om te voorkomen dat de ketting of as beschadigt of verspreid raakt.

 2. Open de hanger:

  • Sommige askettingen hebben een klein schroefdopje dat u kunt losdraaien, terwijl andere een scharnierend deurtje of andere mechanismen kunnen hebben. Open de hanger volgens het bijgeleverde ontwerp.

 3. Gebruik de trechter:

  • Als u geen klein trechtertje heeft, kunt u een stukje papier nemen en dit oprollen tot een kegelvorm om een geïmproviseerde trechter te maken. Plaats het smalle uiteinde in de opening van de hanger.

 4. Voeg de as toe:

  • Schep voorzichtig een kleine hoeveelheid as op en giet dit langzaam in de trechter. Gebruik indien nodig een pincet of tandenstoker om de as door de trechter te begeleiden.

 5. Verwijder overtollige as:

  • Als u te veel as heeft toegevoegd, kunt u een pincet of een zachte doek gebruiken om de overtollige as voorzichtig te verwijderen.

 6. Sluit de hanger:

  • Schroef het dopje weer op de hanger of sluit het deurtje/mechanisme. Als uw hanger een schroefdop heeft en u wilt zorgen voor extra afdichting, kunt u een klein beetje sterke lijm aanbrengen op de schroefdraad voordat u het dopje vastdraait. Hierdoor wordt het bijna onmogelijk om de hanger opnieuw te openen, dus wees zeker van uw beslissing voordat u dit doet.

 7. Reinig de buitenkant:

  • Gebruik de zachte doek om eventuele vingerafdrukken of achtergebleven as van de buitenkant van de hanger te verwijderen.

Draag de asketting dicht bij uw hart als een blijvende herinnering aan uw dierbare. Als u op enig moment problemen ondervindt of zich onzeker voelt over het proces, raden we aan om hulp te vragen bij een professional.

Zijn de kettingen veilig voor de as?

Het veilig en respectvol bewaren van de as van een dierbare is van het grootste belang voor ons. Daarom zijn onze askettingen speciaal ontworpen en vervaardigd met dit doel in gedachten.

 1. Hoogwaardige Materialen:
  Onze kettingen zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, waardoor de as veilig en onaangetast blijft. Deze materialen worden zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat ze niet reageren met de as over de tijd.

 2. Beveiligde Sluiting:
  De hangers hebben een veiligheidsmechanisme, of dat nu een schroefdop, een scharnierend deurtje of een ander sluitsysteem is. Dit zorgt ervoor dat de as niet zomaar uit de hanger kan vallen en dat het binnendringen van externe elementen, zoals water of vuil, wordt geminimaliseerd.

 3. Waterbestendigheid:
  Hoewel we aanraden om uw asketting niet bloot te stellen aan excessief water, zoals tijdens het zwemmen of douchen, zijn onze kettingen ontworpen om bestand te zijn tegen incidentele blootstelling aan vocht zonder dat dit invloed heeft op de as binnenin.

 4. Respectvol ontwerp:
  Elke ketting is zo ontworpen dat het de as eert en beschermt, en biedt een veilige rustplaats voor die dierbare herinnering.

Het is onze missie om u een sieraad te bieden waarin de as van uw geliefde op een respectvolle en veilige manier bewaard kan worden, zodat u het dicht bij uw hart kunt dragen met gemoedsrust.