Black Friday: 50% korting van 21 tot 27 november
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gedenksieraden

Onze gedenksieraden zijn de perfecte manier om een dierbare herinnering aan een overleden persoon bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig verguld goud, rose goud en zilver, kunnen de sieraden op verschillende manieren worden gegraveerd met een naam, datum en symbolen zoals een hartje of een kruisje.

Onze sieraden kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, hieronder een aantal voorbeelden:

De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals een familieketting met een staafje van 35mm lang en 5mm dik dat op vier zijden kan worden gegraveerd. Of kies voor een rondje van 20mm met een gezicht van de overleden persoon erop gegraveerd. Beide sieraden zijn verkrijgbaar in verguld 18k goud, rose goud en zilver.

Met onze gedenksieraden kun je de herinneringen aan je overleden dierbare koesteren en tegelijkertijd een uniek en elegante accessoire dragen. Bestel nu en draag altijd een stukje van je dierbare bij je, waar je ook gaat.

Als je vragen hebt over onze gedenksieraden of hulp nodig hebt bij het kiezen van een sieraad, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je een sieraad krijgt dat je met trots kunt dragen ter nagedachtenis aan je dierbare.

Gedenksieraden hond

Onze gedenksieraden zijn de perfecte manier om een dierbare herinnering aan je overleden hond bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig goud, kunnen de sieraden op verschillende manieren worden gegraveerd met een naam, datum en symbolen zoals een hartje of een kruisje.

De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals een familieketting met een staafje van 35mm lang en 5mm dik dat op vier zijden kan worden gegraveerd. Of kies voor een rondje van 20mm met een gezicht van je overleden hond erop gegraveerd. Beide sieraden zijn verkrijgbaar in verguld 18k goud, rose goud en zilver.

Met onze gedenksieraden kun je de herinneringen aan je overleden hond koesteren en tegelijkertijd een uniek en elegante accessoire dragen. Bestel nu en draag altijd een stukje van je dierbare hond bij je, waar je ook gaat.

Gedenksieraden heren

Onze gedenksieraden voor heren zijn de perfecte manier om een dierbare herinnering aan een overleden persoon bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen de sieraden op verschillende manieren worden gegraveerd met een naam, datum en symbolen zoals een hartje of een kruisje.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze gepersonaliseerde sleutelhanger. Deze kan met iedere tekst worden voorzien.

Onze gedenksieraden voor heren zijn gemaakt met dezelfde zorg en aandacht voor detail als onze andere sieraden, maar zijn speciaal ontworpen met het oog op de smaak en stijl van heren. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks of iets moderns, we hebben zeker een gedenksieraad dat bij je past.

Bestel nu en draag altijd een stukje van je dierbare bij je, waar je ook gaat. Als je vragen hebt over onze gedenksieraden of hulp nodig hebt bij het kiezen van een sieraad, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je een sieraad krijgt dat je met trots kunt dragen ter nagedachtenis aan je dierbare.”

Gedenksieraden Goud

Gedenksieraden zijn de perfecte manier om een dierbare herinnering aan een overleden persoon bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig goud, kunnen de sieraden op verschillende manieren worden gegraveerd met een naam, datum en symbolen zoals een hartje of een kruisje.

Er zijn verschillende stijlen van gedenksieraden verkrijgbaar, zoals familiekettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Sommige sieraden hebben ook plaats voor een foto of afbeelding van de overleden persoon.

Gedenksieraden zijn niet alleen een manier om een dierbare te eren, maar ze zijn ook een mooi cadeau voor iemand die een dierbare heeft verloren en op zoek is naar een manier om dierbare herinneringen te eren. Als je iemand kent die heeft afscheid moeten nemen van een dierbare, overweeg dan om hem of haar een gedenksieraad te geven als blijk van medeleven en steun.

Gedenksieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder verguld 18k goud, rose goud en zilver. Kies het sieraad dat het beste bij je past en draag altijd een stukje van je dierbare bij je, waar je ook gaat.

RVS sieraden

RVS sieraden

RVS sieraden zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, hypoallergeen karakter en eenvoudige onderhoud. Als je op zoek bent naar sieraden die lang mee zullen

Lees verder »
sieraden maken

Sieraden maken

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om sieraden zelf te maken: Persoonlijke uitdrukking: Door sieraden zelf te maken, kan je precies kiezen wat

Lees verder »
sieraden

Sieraden

Sieraden zijn al sinds mensenheugenis populair als manier om zich te uiten en om te laten zien wie je bent. Sieraden worden vaak gedragen om

Lees verder »
gedenksieraden

Gedenksieraden

Onze gedenksieraden zijn de perfecte manier om een dierbare herinnering aan een overleden persoon bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig verguld goud, rose goud

Lees verder »
herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Ons herdenkingssieraad is de perfecte manier om de overleden hond die zo dierbaar voor je was, altijd bij je te dragen. Gemaakt van hoogwaardig staal,

Lees verder »