Black Friday Code: bf20 = 20% korting

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Een van de meest noodzakelijke en alledaagse voorwerpen die vaak als vanzelfsprekend worden beschouwd, is een sleutelhanger. Totdat ze er daadwerkelijk een nodig hebben, denken de meeste mensen niet na over sleutelhangers. Interessant is dat aan sleutelhangers niet alleen de noodzakelijke sleutels voor thuis of op kantoor zitten, maar ook andere onbetaalbare zaken zoals USB’s of powerbanks voor onze dagelijkse activiteiten.

Wist u dat sleutels één van de dingen zijn die het meest verloren gaan in een huishouden? We kunnen de tijd en energie die we besteden aan het zoeken naar verloren sleutels aanzienlijk verminderen door de sleutels aan een sleutelhanger te labelen. Plus sleutelhangers zijn niet alleen voor gebruik bij ons thuis of op het werk. Aangepaste sleutelhangers bedrukt met een logo en boodschap worden nu vaak gebruikt door bedrijven om hun goederen te promoten. Sleutelhangers zijn verkrijgbaar in een breed scala van maten, ontwerpen, en tinten, waardoor marketeers veel opties hebben om uit te kiezen.

Hier zijn enkele nuttige tips om u te helpen bij het kiezen van een model dat het beste past bij uw wensen en persoonlijke smaak.

Sleutelhanger gravures

Metalen sleutelhangers kunnen met een laser worden gegraveerd met een logo, boodschap of kunstwerk en behoren tot de gemakkelijkste sleutelhangers om aan te passen, terwijl ze ook tot de meest elegante behoren. Of u nu op zoek bent naar unieke familie reünie geschenken, valentijnsdag evenementen, of zakelijke promoties, laser gegraveerde sleutelhangers zal een fantastische giveaway te overwegen.

een lederen sleutelhanger

Lederen sleutelhanger is zonder twijfel een goede optie voor relatiegeschenken voor uw waardevolle klanten en betrouwbare werknemers omdat het tijdloze geschenken zijn die nooit uit de mode zullen raken.
Lederen sleutelhangers zijn gemaakt om er beter uit te zien met de jaren, waardoor het moeilijk is om uw boodschap te missen wanneer deze in reliëf op een sleutelhanger is aangebracht!

acryl sleutelhangers

Acryl sleutelhangers komen in een grote verscheidenheid van vormen, kleuren en zijn sterk, lichtgewicht, en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
Voor hun mailing campagnes en marketing evenementen, het is een populaire keuze van zuinige marketeers.

Bier flesopener sleutelhangers

Een flesopener is een noodzaak in elk huis en op elke werkplek.
Is er daarom een betere plaats om hem te bewaren dan aan een sleutelhanger om hem gemakkelijk te kunnen gebruiken – waar u ook bent, wanneer u hem ook nodig hebt?
Flesopener sleutelhangers zijn praktische geschenken die iedereen die voortdurend een fles opent een plezier zullen doen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor verjaardagscadeaus, feestgunsten, bier en nog veel meer!

sleutelhangers met zaklamp

Over gemak gesproken, er zijn niet veel gepersonaliseerde geschenken die kunnen worden vergeleken met de allure van deze combo-sleutelhangers, die de dubbele functionaliteit van een sleutelhanger en een zaklamp tegelijk combineren. Zaklamp-sleutelhangers zijn perfect voor iedereen en zullen uw ontvangers een veilig gevoel geven, terwijl ze ook de merkherkenning vergroten. Iedereen zal er veel baat bij hebben om een zaklamp bij de hand te hebben. Profiteer van zijn populariteit door deze sleutelhangers als promotieartikel weg te geven.

Gepersonaliseerde sleutelhangers met zaklampen

In de bedrijfswereld zijn sleutelhangers niets nieuws omdat ze met succes zijn gebruikt om de fanbase van merken te laten groeien. Bekijk onze volledige selectie van gepersonaliseerde sleutelhangers om de beste prijzen te vinden.